Oplev julemagien med Krummernes Jul

En nostalgisk julefortælling for hele familien er en hjertevarm historie om julemagi og samhørighed. Fortællingen tager os tilbage til en tid, hvor sneen lå dyb og julelysene glimtede i gaderne. Vi følger en modig ung pige, der kæmper for at genoplive den ægte julestemning i sin lille by. Gennem sin rejse opdager hun sandheden: at julen handler om mere end gaver og overfladiske traditioner. Denne nostalgiske julefortælling vil bringe varme og glæde til hele familien og minder os om betydningen af kærlighed og fællesskab i højtiden.

Tag med på et væld af sjove og hjertevarme juleeventyr

December måned byder hvert år på en magisk atmosfære, fyldt med varme og hyggelige traditioner. Familier samles foran skærmen for at se klassiske julekalendere, der vækker minder og skaber nye. Få en fornøjelig juleoplevelse med Krummernes Jul og genoplev de eventyrlige historier, som har begejstret i generationer. Landsdækkende teatre og kulturhuse omdannes til vintereventyrlande, hvor børn og voksne kan tage del i teaterstykker og koncerter dedikeret til julen. Lad dig rive med af julemusik og manegen, der prydes med guirlander og glitrende julelys, og som bringer juleglæden til live.

Mød de elskede karakterer fra Krummernes Jul

Krummernes Jul er en dansk julekalender, der første gang blev sendt i 1996 og har varmet mange hjerter. Den skildrer de sjove og kaotiske situationer, som familien Krumborg oplever i december måned. Blandt de elskede karakterer er den snu og charmerende Lillebror, hvis narrestreger tit giver anledning til latter. Mange har et kært forhold til karakteren Grunk, som med sin naive og godhjertede natur ofte stjæler scenen. For at gense disse mindeværdige øjeblikke, kan du Køb TV2 julekalender og hygge dig med hele familien.

En unik blanding af traditionsrige juleelementer og moderne komik

Julen er en tid, hvor traditioner spiller en vigtig rolle. De traditioner, der er forbundet med julen, har dybe rødder i vores kultur og historie. Men samtidig er julen også en tid for sjov og latter. Moderne komik har fundet sin plads ved julefestlighederne, og det tilføjer en unik og underholdende dimension til traditionerne. Resultatet er en unik blanding af traditionsrige juleelementer og moderne komik, der gør julen til en tid med både dybde og morskab.

Få en smagsprøve på dansk julehumor på sit allerbedste

Få en smagsprøve på dansk julehumor på sit allerbedste. Dansk julehumor er kendt for sin skæve og ironiske tilgang til de traditionelle juletraditioner. Mange danske komikere bruger juleperioden til at skabe sjove og underholdende indslag. De spidder ofte de særlige danske juletraditioner som julefrokoster, nisser og julegaver med en god portion selvironi og satire. En god dansk julehumor kan være med til at sprede juleglæde og latter i den kolde vintertid.

Skab uforglemmelige minder med Krummernes Juls juleunivers

Skab uforglemmelige minder med Krummernes Juls juleunivers. Deltag i en magisk julefest fyldt med sjov og eventyr. Glæd dig til at opleve den kendte julehistorie på helt nye måder. Lad dig fortrylle af smukke juledekorationer og skønne melodier. Få en uforglemmelig juleoplevelse sammen med Krumme og resten af familien.

En dybdegående kig bag scenen på Krummernes Jul-produktionen

En dybdegående kig bag scenen på Krummernes Jul-produktionen giver et indblik i alt det arbejde, der foregår bag kulissen. Skuespillere øver deres replikker og øver på deres karakterers bevægelser. Scenografer og kostumedesignere arbejder hårdt på at skabe den rigtige atmosfære og udseende til stykket. Lys- og lydteknikere finjusterer effekterne for at sikre en fejlfri forestilling. Alle disse elementer kommer sammen for at skabe en magisk teateroplevelse for publikum.

Få tips til at skabe din egen Krummernes Jul-oplevelse derhjemme

Få tips til at skabe din egen Krummernes Jul-oplevelse derhjemme. 1. Pynt dit hjem med juledekorationer og skab en hyggelig atmosfære. 2. Lav julegodter som pebernødder og konfekt, og nyd dem sammen med familien. 3. Arranger en julefilm-aften, hvor I ser Krummernes Jul eller andre julefilm. 4. Lav julepynt sammen med børnene, fx papirjulehjerter eller kranse af gran. 5. Lav en julekalender med små overraskelser til hver dag i december.

Vind et eksklusivt møde med Krummernes Jul-stjernerne

Vil du gerne vinde et eksklusivt møde med stjernerne fra Krummernes Jul? Deltag i vores konkurrence og få chancen for at opleve dine yndlingskarakterer fra juleklassikeren. Tag chancen for at få autografer, tage billeder og stille spørgsmål til skuespillerne bag Krumme og resten af familien. Det er en enestående mulighed for alle fans af filmen, så skynd dig at deltage i konkurrencen og få chancen for at vinde dette unikke arrangement. Vær med i konkurrencen og kom tæt på dine favoritstjerner – der er kun én vinder, måske bliver det dig.

Deltag i en magisk julekonkurrence med Krummernes Jul som præmie

Deltag i en magisk julekonkurrence og vind Krummernes Jul. Konkurrencen giver dig chancen for at vinde den populære julefilm. Tag del i den festlige atmosfære og løs sjove opgaver for at deltage. Gør dig klar til en spændende juleoplevelse med Krummernes Jul som præmie. Besøg vores hjemmeside og tilmeld dig i dag for at få chancen for at vinde.