3 streamingtjenester hvor du kan se mere om historie og kultur

3 streamingtjenester hvor du kan se mere om historie og kultur

Er du glad for historie og kultur, og har du lyst til at se meget mere om netop disse emner, kan det være en oplagt idé for dig at komme i gang med at bruge nogle af de streamingtjenester, der netop har rigtig meget at byde på inden for lige netop disse kategorier. For at gøre det nemmere for dig at finde ud af, hvor du med fordel kan oprette dig, har vi her samlet et par gode bud på streamingtjenester, hvor du kan finde masser af denne slags indhold.

DR TV

Til at begynde med kommer vi ikke uden om DR TV. Det er Danmarks Radio, der står bag denne streamingtjeneste, og en af de mange fordele ved lige netop DR TV er jo, at den er gratis at gøre brug af. Så her skal du ikke være bange for, at du skal i gang med at betale noget for at få adgang. I deres kategorier finder du en hel kategori med kultur, samt en hel kategori med historie. Med andre ord er der altså rigeligt med indhold at kaste sig over, hvis du gerne vil blive klogere på kultur og historie hos DR TV.

TV2 Play

Herefter giver det så mening også at anbefale dig en tur over på TV2 Play. Her får du også rig mulighed for at dykke ned i mange spændende programmer om både kultur og historie, og de har et rigtig stort arkiv, hvor du kan finde mange tidligere udsendelser, som du bare kan kaste dig over. Det koster godt nok penge at være medlem af TV2 Play, men det er penge, der er givet godt ud, og du kan være sikker på, at du får noget for pengene. Der kommer hele tiden nye programmer derinde, som du kan se.

Viaplay

Et sidste sted, hvor du med fordel kan oprette dig, kan være hos Viaplay. Her får du bl.a. adgang til et stort arkiv af især engelske og amerikanske serier om historie og kultur. Der er mange spændende emner og felter, der bliver belyst i disse programmer, og der er nok at gå i gang med. Vil du gerne have danske programmer, er det ikke her, du finder dem. Men har du ikke noget imod, at de er på engelsk, kan det altså give god mening med et abonnement hos netop Viaplay.

Husk at få dine nye foldegardiner her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.